Zielszuivering Spiritual Response Therapy

Wat is Spiritual Response Therapy?

SRT is een healingmethode waarin je samen met je hogere zelf toegang krijgt tot het zielenarchief. De kern van het probleem wordt aangepakt door de blokkades op te sporen en te verwijderen.

Negatieve patronen of zelfbeperkende overtuigingen die zijn ontstaan uit vorige, huidige of toekomstige levens worden gezuiverd en verwijderd uit de Akasha-archieven. Dit gebeurt met kaarten en een pendel.

Spiritual Response Therapy is ondersteunend voor het helingsproces. Het haalt de sluiers van je ziel weg. Zo kom je dichterbij de waarheid en je essentie. Hierdoor kun je beter beslissingen of keuzes maken in je leven.

Pendel voor gebruik SRT om blokkades op te sporen en te verwijderen
Pendel voor gebruik SRT

Doel zielszuivering

Een zielszuivering zorgt ervoor dat je goddelijke zielskwaliteiten en het beste in jezelf naar boven worden gehaald. Diepgaande veranderingen vinden plaats in je leven met de mogelijkheid om beperkingen en overtuigingen los te laten. Er ontstaat heling op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.

Het levenspad wordt een stuk duidelijker en je krijgt meer helderheid. Je vindt meer vrede in jezelf wat je rust geeft. Hoe mooi is het dat je meer vanuit liefde kunt handelen? Je begrijpt beter hoe de reis van je ziel verloopt. Ineens zijn nieuwe mogelijkheden binnen handbereik.

Wat kan SRT voor jou betekenen?

Spiritual Response Therapy is geschikt voor iedereen. Hierbij een selectie van de vele voordelen die SRT healing (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) kan bieden:

 • Doorbreek schadelijke gedragspatronen. Stoppen met oude gewoontes
 • Loslaten blokkades in je onderbewustzijn
 • Los verslavingen of verslavende gedragspatronen op
 • Werk aan gezondheidsproblemen tot op celniveau
 • Verbeter de relaties in je leven
 • Meer in je eigen kracht leren staan
 • Verbind jezelf met je innerlijke leiding en het universum
 • Verhoog je energieniveau
 • Verzacht of verwijder fobieën, allergieën en telkens terugkerende fysieke problemen
 • Zuiver negatieve energieën
 • Lost blokkades op je positieve zelfexpressie incl. liefde, succes en overvloed
 • Bereik je volledig potentieel
 • Verbeter je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Vind je richting in dit leven.
 • Leer onvoorwaardelijk van jezelf te houden

Heb je last van programma’s en emoties?

Op zielsniveau kunnen er programma’s (angst, zelfbestraffing, trauma’s etc.) bestaan. Negatieve emoties die hieraan vastkleven veroorzaken mogelijk verstoringen in de energie. Wat je in vorige leven hebt meegemaakt kan nog steeds van invloed zijn in ons huidige leven.

Door de programma’s te zuiveren worden de negatieve energieën uit het onderbewustzijn verwijderd. We vullen het aan met positieve energie. De ziel kan nu in vrijheid nieuwe keuzes maken met de lessen die het voor het nu gekozen heeft.

SRT
SRT

Spiritual Response Therapy is niet bedoeld voor psychologisch gebruik, voyeurisme en om ziekten te behandelen. Deze techniek voorspelt geen toekomst of maakt een diagnose op het gebied van gezondheid.

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?

Spiritual Response Therapy is een kortdurende en effectieve therapie met zeer goede resultaten. Gemiddeld is het aantal behandelingen tussen 1 en 3 sessies. Een eerste sessie van SRT neemt vaak meer tijd. Dit geeft de behandelaar van tevoren aan. Een vervolgbehandeling duurt gemiddeld een uur.

Meerdere sessies kunnen nodig zijn om de behandeling te laten slagen. In een aantal situaties is als extra SPR (klieren, organen, spieren, botten of aura) nodig zijn. Er zit minimaal een of twee weken tijd tussen de behandelingen.

Voldoende rust nemen

Neem na de SRT-behandeling rustig de tijd om het op je in te laten werken. Door het vrijkomen van de energieën zul je tijdens en na de behandeling merken dat het werkt voor lichaam, ziel en geest. Het werkt een tijdje door in de emotielagen.

In de weken die daarop volgen onderga je mogelijk een aantal veranderingen/verbeteringen in je dagelijkse leven. De SRT helpt het je weer in balans te brengen.

Neem zelf je verantwoordelijkheid

Blokkades kunnen weer op een hoger bewustzijnsniveau naar boven komen. Ook al worden de negatieve energieën weggehaald, kan het pas beklijven als je bereid bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Zie je werkelijk onder ogen dat je je gedrag en/of denkwijze dient te veranderen?

Let op dat je 10 dagen voor een Spiritual Response Therapy behandeling geen drugs of alcohol gebruikt. Het gebruik van antidepressiva kan de energetische werking tegenhouden of verstoren.

Afspraak maken

Het is niet direct noodzakelijk om langs te komen. Het consult kan op afstand plaatsvinden via Skype, Messenger of Facetime.

Een losse sessie van gemiddeld een uur bedraagt 85 euro.
Pakket volledige zuivering: bij aankoop van 3 sessies betaal je 289,– euro, waarvan de eerste sessie langer duurt (max. 2 uren).

Totaal: € -
 

%d bloggers liken dit: