Celesta Braaksma

 • 0

Celesta Braaksma

Category:Uncategorized

Welkom bij Healingpraktijk Celesta

Mijn motivatie is om mijn levenservaring en wijsheid te delen met mensen die willen werken aan zichzelf. Het is mijn missie om mensen inzicht te geven en bewust te laten worden op hun levenspad in liefde en licht. Het gaat niet om het voorspellen van toekomst, maar om je eigen realiteit te leven. Ontdek je eigen liefde, kracht en wijsheid. Kom thuis in jezelf en omarm datgene wat is, zodat je de weg van vrijheid kunt bewandelen. Narcisme en Tweelingzielen hebben veel met elkaar gemeen. Het is de weg van gevangenschap naar bevrijding. Van slachtoffer naar meesterschap.

Ik laat je zien hoe je deze type personen herkent, wat hun gedrag is en wat het met jou doet. Wat zijn de gevolgen en hoe kun je pijn ombuigen naar kracht. Wat is jouw les in dit leven als je met deze onderwerpen te maken krijgt. Ben jij je al bewust van je levensmissie?

Mag ik jou een vraag stellen?
Hoe vaak stel jij iets wat je wilt uit? Waardoor laat jij je beperken? Laat je je leiden door angst of liefde? Hoe authentiek ben je? Wacht niet op het juiste moment, want het juiste moment bestaat niet. Je leeft nu dus doe het! Jij bent de enige die iets kan veranderen voor jezelf.

Herken je dit?
> Je bent hoogsensitief 
> Je zit in een giftige relatie of scheiding
> Je hebt je zielsliefde ontdekt.
> Je leeft in verwarring en weet niet goed wat je wilt.
> Je hebt behoefte aan vrijheid
> Je wilt betaald worden naar jouw ervaring, kennis en expertise

~Love is the way home ~

We hebben allemaal weleens van die momenten dat je denkt waarom doe ik wat ik doe? Is dit alles? Maakt mij dit gelukkig? We gaan er pas over nadenken wanneer we bijvoorbeeld op vakantie gaan. Alsof dat alleen het moment is om in stilte na te denken. Waarom wachten we zolang op zo’n moment. Het kan ook vandaag, maar ergens gunnen we ons de tijd niet om na te denken omdat we vinden dat we druk zijn. Of er is een gevoel dat we het niet verdienen. Het is slechts een gedachte, want is dit ook echt zo?

Wacht niet op het juiste moment, want het juiste moment bestaat niet. Je leeft nu dus doe het! Jij bent de enige die iets kan veranderen voor jezelf. De tijd vliegt wel aan je voorbij en straks ben je op een leeftijd dat je spijt krijgt dat je iets niet hebt gedaan. Of je wordt door een ziekte met de neus op de feiten gedrukt dat je fotoalbum nog niet die foto’s heeft van dingen die je nog graag had willen doen. Tijd hebben we niet in de hand, maar de keuze die we vandaag maken wel. Alles is mogelijk als je echt iets wilt. Niets is ondenkbaar.

Healingpraktijk Celesta

Coach, Shamballa Master (healer), Medium en Paragnost 

Mijn naam is Celesta. Het betekent licht en hemels. Vanaf mijn geboorte was ik al anders. Als kind was ik altijd verbonden met het universum. Mensen begrepen mij vaak niet. Ik zag dingen die er in hun ogen nog niet waren. Men vroeg zich vaak af hoe weet ze dat? Door een lange karmische relatie met een narcist heeft alles even stilgestaan. Ik ben pas weer ontwaakt na een ernstige ziekte (2009).

Door de heftige scheiding (2013) ben ik alles wat ik had verloren inclusief mijn kinderen (ouderverstoting) en zat financieel aan de grond. Mijn leven heb ik vanaf het nulpunt weer moeten opbouwen en ben er veel sterker uitgekomen. Het vervolg van het paranormale pad is sindsdien ook weer actief. Dit heeft ook geresulteerd in het aantrekken van meerdere zielsconnecties. Ze zijn nodig om elkaar te helpen. Zo wordt je een betere versie van jezelf.

Ik ben heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend. Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen, liefde, relaties en gezondheid. Zie mijn specialiteiten hieronder beschreven. Ik ga een open gesprek aan en help je op weg in je transformatieproces.

De energie lees ik door middel van je stem en chakra’s. Daarbij krijg ik hulp van mijn gidsen die mij ondersteunen. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht.

De boodschappen ontvang ik vanuit het universum. Ik word begeleid door mijn voorouders, engelen en (opgestegen) meesters.

Specialiteiten:

 • Zielszuivering (volgens Spiritual Response Therapy)
 • Healing Shamballa
 • EFT (Emotional Freedom Technique)
 • Aromatouch Technique (doTERRA essentiële olie)
 • Reading
 • Transformatiecoaching
 • Tweelingzielen/divine/zielsconnecties
 • Liefde en relaties (ook scheidingen en ouderverstoting), narcisme
 • Levensvragen, chakra’s, blokkades (emotionele) problemen, gezondheid en vitaliteit
 • Multidimensionaal bewustzijn
 • Contact maken met overledenen, als de ziel van de overledene het toestaat
 • Retreat Mallorca voor rust, ontspanning en energieverhoging 2 keer per jaar

Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie over behandelingen en tarieven.

Ja, ik wil een afspraak.

Heb je vragen? Stuur me een mail of vul het contactformulier in.


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: