Spiritual Response Therapy | Zielszuivering

Wat is Spiritual Response Therapy?

Spiritual Response Therapy (Zielszuivering) is een healingmethode. Samen met je hogere zelf krijg je toegang tot het zielenarchief. Het gaat hier niet om symptoombestrijding. We pakken de kern van het probleem aan door de blokkades, patronen en programma’s op te sporen en te verwijderen.

Negatieve patronen of zelfbeperkende overtuigingen die zijn ontstaan uit vorige, huidige of toekomstige levens worden gezuiverd en verwijderd uit de Akasha-archieven. Dit gebeurt met kaarten en een pendel.

De invloed van emoties

Negatieve emoties die vastkleven aan programma’s veroorzaken mogelijk verstoringen in de energie. Wat je in vorige leven hebt meegemaakt kan nog steeds van invloed zijn in ons huidige leven.

Door de programma’s te zuiveren verwijderen we de negatieve energieën uit het onderbewustzijn. We vullen het aan met positieve energie. De ziel kan nu in vrijheid nieuwe keuzes maken met de lessen die het voor het nu gekozen heeft.

Pendel voor gebruik SRT om blokkades op te sporen en te verwijderen
Pendel voor gebruik SRT

Doel zielszuivering

Een zielszuivering zorgt ervoor dat je goddelijke zielskwaliteiten en het beste in jezelf naar boven worden gehaald. Diepgaande veranderingen vinden plaats in je leven. Hierdoor heb je de mogelijkheid om beperkingen en overtuigingen los te laten. Er ontstaat heling op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.

Het levenspad wordt een stuk duidelijker. Er is meer helderheid. Je vindt meer vrede in jezelf wat je rust geeft. Hoe mooi is het dat je meer vanuit liefde kunt handelen? Je begrijpt beter hoe de reis van je ziel verloopt. Ineens zijn nieuwe mogelijkheden binnen handbereik.

Spiritual Response Therapy is ondersteunend voor het helingsproces. Het haalt de sluiers van je ziel weg. Zo kom je dichterbij de waarheid en je essentie. Hierdoor kun je beter beslissingen of keuzes maken in je leven.

Wat kan SRT voor jou betekenen?

Spiritual Response Therapy is geschikt voor iedereen. Vooral bij kinderen is het zeer effectief. Zij hebben minder ervaringen.

Hierbij een selectie van de vele voordelen die SRT healing (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) kan bieden:

 • Het doorbreken van schadelijke gedragspatronen. Stoppen met oude gewoontes
 • Het loslaten van blokkades in je onderbewustzijn
 • Het oplossen van verslavingen of verslavende gedragspatronen
 • Werken aan gezondheidsproblemen tot op celniveau
 • Het verbeteren van de relaties in je leven
 • Leren om in je eigen kracht te staan
 • Jezelf verbinden met je innerlijke leiding en het universum
 • Je energieniveau verhogen
 • Het verzachten of verwijderen van fobieën, allergieën en telkens terugkerende fysieke problemen
 • Het zuiveren van negatieve energieën
 • Het oplossen van blokkades op je positieve zelfexpressie incl. liefde, succes en overvloed
 • Het volledig bereiken van je potentieel
 • Het verbeteren van je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je vindt richting in dit leven.
 • Houd onvoorwaardelijk van jezelf ! Straal!
Spiritual Resonse Association, reaching your potential

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?

Spiritual Response Therapy is een kortdurende en effectieve therapie met zeer goede resultaten. Gemiddeld is het aantal behandelingen tussen 1 en 5 sessies. Een eerste sessie van SRT neemt vaak meer tijd. Dit geeft de behandelaar van tevoren aan. Een vervolgbehandeling duurt gemiddeld een uur.

Meerdere sessies kunnen nodig zijn om de behandeling te laten slagen. In een aantal situaties is Spiritual Restructuring (klieren, organen, spieren, botten of aura) nodig. Er zit minimaal een of twee weken tijd tussen de behandelingen.

Spiritual Response Therapy is niet bedoeld voor psychologisch gebruik, voyeurisme en om ziekten te behandelen. Deze techniek voorspelt geen toekomst of maakt een diagnose op het gebied van gezondheid.

Voldoende rust nemen

Neem na de SRT-behandeling rustig de tijd om het op je in te laten werken. Door het vrijkomen van de energieën merk je tijdens en na de behandeling dat het werkt voor lichaam, ziel en geest. Het werkt een tijdje door in de emotielagen.

Meer balans en vrijheid

Hoe je je van binnen voelt, straal je uit naar buiten. De omgeving om ons heen reageert op jou. Hoe dan ook. Jij bepaalt hoe er met je wordt omgegaan. Het is niet de gebeurtenis die plaatsvindt. Het is de emotie die er aan vast kleeft. Voel je meer in balans door je vrij te maken van de emoties.

In de weken die daarop volgen onderga je mogelijk een aantal veranderingen/verbeteringen in je dagelijkse leven. SRT brengt je dichterbij jezelf. Leef vanuit je hart en je merkt meer positiviteit in je leven.

everything you believe affects everything that comes to you

Neem zelf je verantwoordelijkheid

Blokkades kunnen weer op een hoger bewustzijnsniveau naar boven komen. De negatieve energieën zijn weliswaar weggehaald. Ben je bereid om je verantwoordelijkheid te nemen? Je wilt niet weer in de herhaling vallen.

Zie je werkelijk onder ogen dat je je gedrag en/of denkwijze dient te veranderen? De verandering zit in jou.

Let op dat je 10 dagen voor een Spiritual Response Therapy behandeling geen drugs of alcohol gebruikt. Het gebruik van antidepressiva kan de energetische werking tegenhouden of verstoren.

SRT Zielszuivering
SRT

Afspraak maken

Het consult vindt plaats op afstand via Skype of Zoom. Een losse sessie van gemiddeld een uur bedraagt 85,- euro.

In de praktijk merk ik dat SRT onderdeel kan zijn binnen een transformatieproces. Voor een langere periode kan ik ondersteuning bieden. Hieronder kort de pakketten omschreven:

Pakket Basis: bij aankoop van 5 sessies SRT betaal je 399,- euro, waarvan de eerste sessie langer duurt (max. 2 uren).

Pakket Compleet: bij aankoop van 10 sessies SRT betaal je 749,- euro. Dit is inclusief coaching en feedback.

Pakket VIP: bij aankoop van 15 sessies SRT betaal je 1497,- euro. Dit is inclusief coaching, feedback, Q&A sessies, (online) samenwerkmiddag.

Meer informatie

Totaal: € -
 

%d bloggers liken dit: