Investeren in goede gezondheid

Investeren in goede gezondheid

Een goede gezondheid biedt een grote winst bij infecties. Het is nu de beste tijd om te investeren in een goede gezondheid!

Waarom is het zo belangrijk om gezond te worden en te blijven? Hoe zit het met de gezondheid van onze kinderen?  Is druk zijn een afwijking of een voedingstekort? Hoe verhoog ik mijn energieniveau?

In de praktijk zie ik mensen met uiteenlopende klachten. Op energetische wijze middels Spiritual Response Therapy, Spiritual Restructuring of Shamballa haal ik blokkades, (verslavings)patronen, overtuigingen of negatieve emoties weg. Dit staat los van de voeding die jij tot je neemt. Je bent wat je eet. Wanneer je hier meer bewust van bent kun je dingen zelf sturen. Wat is er dan mogelijk?

Gun jezelf om te stralen van binnenuit! Voel de energie

Je lichaam weet meer dan je denkt

Je lichaam is zo intelligent dat het weet wat het nodig heeft. Alleen als je ‘Ja’ zegt tegen jezelf en naar je lichaam wilt luisteren is verandering mogelijk. 30 procent is genetisch bepaald en 70 procent hebben we zelf in de hand. Wil je werken aan een goede gezondheid van binnenuit?

“Ik werk op een alternatieve energetische wijze aan een goede gezondheid en innerlijk welzijn van de cliënt”

Ervaar wat dit met je doet

Mensen zeggen vaak: “Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niets werkt. Ik eet gezond. Ik heb al supplementen. Ik heb er geen geld voor.” Wanneer je denkt dat iets niet lukt, gaat het ook niet lukken. Zelfs mensen die met voeding werken, komen erachter dat ze toch niet zo gezond eten als dat ze dachten. Zeker na het zien van het resultaat van de eerste bloedtest die ik aanbied. In de meeste gevallen is de ontstekingswaarde (Omega 6) bij de cliënten aan de te hoge kant. Dit kan omlaag worden gebracht.

Wil je gezond blijven?

Het excuus dat je er geen geld voor hebt is vrij vertaald: “Ik wil niet werken aan mijzelf. Ik vind mijzelf niet waardevol genoeg. Ik zie het nut er niet van in.” Het is een bewustzijnsverandering. Als je echt je gezondheid wil verbeteren, dan zorg je er wel voor dat je iets vindt dat bij je past. Hoe groot is je wens om gezond te zijn en te blijven? Investeren in jezelf is je waarde en energieniveau verhogen.

Bewegen is belangrijk. Hardlopen is goed om je hoofd leeg te krijgen, zodat je weer openstaat voor nieuwe inzichten
Bewegen is belangrijk. Hardlopen is goed om je hoofd leeg te krijgen, zodat je weer openstaat voor nieuwe inzichten.

Stel jezelf eens de vraag:

  • Hoe fijn is het als je meer energie hebt?
  • Hoe fijn is het als je geen pijn meer voelt?
  • Wil je van het opgeblazen gevoel af?
  • Hoe lekker is het als je weer helder kunt denken ondanks de prikkels van buitenaf?
  • Hoe mooi is het als je huidklachten zoals acné of eczeem kan verdwijnen en dat je weer straalt?
  • Verdien je een goede ondersteuning voor het sporten?
  • Wil je, ook als het genetisch bepaald is, dat kans op hart- en vaatziekten verkleinen?
  • Wil je op latere leeftijd nog dingen kunnen onthouden?
  • Kun en wil je fit en vitaal blijven?

Testen, info en doen

Wil je weten hoe het voelt als je je weer happy voelt vanuit je buik? Er gaat een wereld voor je open. Omdat het kan. Wil je meer informatie over de producten of wil je je simpelweg laten testen? Bel of stuur een mail.

Heb je behoefte aan een lezing bij jou in de buurt waar je ook vragen kunt stellen? Informeer dan naar de mogelijkheden en houd de agenda in de gaten.

Alles voor een goede gezondheid. Omdat het kan.

 

%d bloggers liken dit: