Aanbod

Wil je balans en heling in liefde en gezondheid?

Wil je balans en heling in liefde en gezondheid? Ik luister, hoor, voel en zie en ben betrokken bij jouw situatie. De weg naar verandering en bewustzijn begint hier.

Symptoombestrijding neemt de problematiek niet weg. Ik werk vanuit de kern en op het gebied van innerlijke gezondheid en kijken we naar verbeteringen op celniveau. Door een positieve verandering in je cellen, werkt het door in de andere aspecten in je leven. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel.

Mijn levensmissie is jou ondersteunen in het helingsproces. Zo kun je je volledig potentieel benutten. Diepgaande veranderingen kunnen het beste in je naar boven halen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen lichaam en geest.

“Ik werk op een alternatieve energetische wijze aan een goede gezondheid en innerlijk welzijn van de cliënt”

Wil je balans en heling in liefde en gezondheid?
Goede energie trekt overvloed aan

Herken je het volgende als liefde pijn doet?

> Wil je je gedragspatronen en overtuigingen doorbreken?
> Durf je de blokkades in je onderbewustzijn los te laten?
> Ben je bereid om verslavende patronen op te lossen?
> Wil je niet meer emotioneel afhankelijk zijn?
> Heb je moeite om in je kracht te blijven en wil je meer zelfvertrouwen?
> Wil je onvoorwaardelijk van jezelf leren houden?
> Hoe graag wil jij je hart weer openen en liefdevolle relaties aantrekken?

Wat kan ik voor je betekenen?

Ervaar de rust en aarding door healing die ik je bied, zodat je weer opgeladen met vernieuwde energie verder kunt.

Ik haal je uit de angst en transformeer je naar liefde. Je krijgt meer zelfvertrouwen en ziet de mogelijkheden weer op je pad. Hier begint de opening naar meer. Op diepere levels krijg je handvaten en kennis. Dit is de weg van zelfrealisatie.

Ik zuiver met SRT vanuit de kern negatieve patronen/ overtuigingen, beperkingen en verstoringen in de energie van het onderbewustzijn die niet meer dienen. Je ervaart vrijheid, positiviteit en een vooruitgang in de gezondheid

Groei in je proces en benut je volledig potentieel. Zijn wie je bent!

Behandelingen

Uit heel Nederland/België en uit andere delen van de wereld behandel ik mensen op afspraak. Maak een keuze welke behandelingen je wenst. Ik werk online. Afspraak op afstand kan via telefoon, mail en skype.

Balans door inzicht, (harts)bewustzijn en heling naar liefde en gezondheid
Balans door inzicht, (harts)bewustzijn en heling in liefde en gezondheid

Je kunt kiezen welke methode het beste bij je past. Binnen de Spiritual Response Therapy en Spiritual Restructuring vinden hele mooie resultaten plaats op zielsniveau. SRT geeft de mogelijkheid om beperkingen, blokkades en overtuigingen in het onderbewustzijn en bewustzijn los te laten door te zuiveren. Hier valt ook energetische huisreiniging, winkel, eigendom, auto of omgeving op afstand onder.
Met SPR balanceren we de functies van het brein, klieren en organen, chakra’s en aura.

“Ik ontvang informatie via hoger bewustzijn en dimensies die bijdragen aan het ontwakingsproces.”

Verder is er keuze uit healing (ook afstand) voor hulp bij aarding of balanceren chakra’s, Reading/coaching voor het verkrijgen van inzicht of een Tweelingzielenconsult bedoeld om je in je proces te begeleiden. Een hoog energieniveau is belangrijk door te letten op een goede gezondheid met pure arctic oil omega 3. Ongeveer 1 à 2 keer per jaar bied ik Retreat Mallorca aan waar je je op kunt inschrijven. Dit staat in het teken van rust en energieverhoging.

Specialiteiten:

Reading:

  • Liefde en (giftige) relaties (scheidingen en ouderverstoting), narcisme
  • Levensvragen
  • Chakra’s
  • Blokkades (emotionele) problemen,
  • Gezondheid en vitaliteit
  • Multidimensionaal bewustzijn
  • Contact maken met overledenen. Als de ziel van de overledene het toestaat

Coaching/Training/opleiding

Heb je (voor langere tijd) behoefte aan 1 op 1 coaching of training op maat waarbij je handvaten krijgt om je paranormaal talent te ontdekken en verder op een dieper level te ontwikkelen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Tarieven

Weer lekker in mijn vel

Over de SRT behandeling van 2 jaar terug. Wat ik toen heb vernomen is, dat ik daarna heel goed in mijn vel zat. Mijn hele uiterlijk veranderde. Ik liet mijn… Lees meer “Weer lekker in mijn vel”

Testimonial Bettina
Bettina Bos

Love is the power

Ik ben onbezonnen dit nieuwe pad ingeslagen, Ik kende de zielszuivering niet. Ik heb veel therapieën heb ik gevolgd, maar het effect van dit zal ik nooit kunnen verwoorden. En… Lees meer “Love is the power”

Testimonial Julia
Julia Bregts

Zonder Celesta was ik niet de persoon geworden die ik nu ben, ik ben haar meer dan dankbaar!

Wow, wat vind ik Celesta een lieve en bijzondere vrouw. Ik heb 2 keer een SRT zielszuivering gehad waarvan ik bij de 2e heel erg voelde dat de 1e al… Lees meer “Zonder Celesta was ik niet de persoon geworden die ik nu ben, ik ben haar meer dan dankbaar!”

Testimonial Marloes
Marloes de Heus

Dankbaar. Ik ervaar innerlijke rust en vrijheid.

Ik heb een SRT healing voor mijzelf en ook 1 voor mijn omgeving van je mogen ontvangen. Ik ervaar rust, innelijke rust, vrijheid. Voel nu de energie door mijn lijf… Lees meer “Dankbaar. Ik ervaar innerlijke rust en vrijheid.”

Testimonial Miguel
Miguel Aristayeta

Ik pluk nog iedere dag de vruchten ervan!

Toevallig kwam ik op je website terecht en wat ik las raakte mij. Ik heb 2 SRT zielszuiveringen gedaan en dat leverde mij zoveel moois op! Blokkades zijn opgeheven en… Lees meer “Ik pluk nog iedere dag de vruchten ervan!”

Andrea Marteijn

Inspirerend zonder oordelen

Lieve Celesta, Ik vind jou een zeer inspirerende vrouw zonder oordelen en juist inzichtgevend waardoor je zelf gaat nadenken en tot de kern komt.. Ik vind jou puur, liefdevol, empatisch… Lees meer “Inspirerend zonder oordelen”

Susanne Maes